Update

Jag är dålig på att blogga. Har haft lite annat i huvudet. Men man kan ju inte falla på mållinjen, så här kommer en liten uppdatering. Bara en vecka kvar nu, helt sjukt!

Vi har haft en lugn och trevlig lördag. Fotat vårt hem och lagt ut annonser på Blocket. Lite skillnad mot när bajssoffan skulle säljas. Den här gången hann inte ens gå en minut från publicering innan telefonen ringde. Jag trodde inte att det var sant. Vi satt och skrattade åt telefonen och missade nästan samtalet. Hur som helst så kommer de förbi med ett släp på tisdag. Skönt, då slipper vi vara utan soffa så många dagar innan vårt flyttlass går.

Tyra kör på i samma tempo som innan. I dag har hon varit ganska gnällig. Hon blir väldigt irriterad när hon ligger på golvet och puttar i väg sina leksaker tills hon inte når dem längre. Det är tydligt att hon puttar i väg dem med flit, och sedan VILL hon verkligen krypa efter. Blicken är totalfokuserad och andningen blir snabb och ljudlig. Men det går liksom inte riktigt än. Det verkar vara lättare att ta sig bakåt än framåt. Ibland går hon upp på knä med benen, men att synka armarna också är svårt. Många gånger hör man en tung duns när hon slår runt och huvudet träffar golvet. Jag tror hon gråter mer av skräcken än av smärtan. Men idag fick hon faktiskt sitt livs första bula, lilla stackaren. Något nytt är annars att ligga på mage och balansera med med både armarna och benen rakt ut. Så ligger hon jätteofta. Det ser jätteroligt ut, som ett cirkustrick. I pappas värld är det helt självklart att hon leker flygplan.

I morgon ska vi nog åka till Helsingborg igen. Reklammera en byrå på Ikea, fixa lite ärenden på Väla och hälsa på hos Johannes och Sofie i deras nya lägenhet. Det blir förmodligen sista gången i Helsingborg, vilket känns extremt märkligt och ganska sorgset. Helsingborg är ju en skittrevlig stad, synd att det inte ligger lite närmre Uppsala.

På måndag ska vi på sista BVC-besöket här nere. Det ska bli jättespännande att se vad Tyra väger nu. Josef och jag brukar prata om hur stor vi tycker att hon blivit på sista tiden. Det känns som att hon liksom har "vuxit i" sin kropp. Det känns som att det har fyllts ut både lite här och där, tjockare lår, rundare ansikte. Jag skulle gissa på att hon nu äntligen har spräckt 6-kilosgränsen, men vi får väl se på måndag. För övrigt så borde vi verkligen börja packa, och jag ska till billiga frissan en sista gång. Men först fotboll, heja Sverige, vi vill ju inte missa hela VM-festen nästa sommar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0