Poolparty



Sitter här i sängen i "vår" lilla stuga och håller precis på att natta vår fantastiska dotter. Älskar henne så att vi snart går sönder! Alldeles nyss gjorde hon något väldigt duktigt och mysigt, hon ammade utan nappen! Bara sådär, liksom. Men efter ett tag blev det krångligt så vi satte på nappen igen, men det gör ju inget. Nu har vi i alla fall fått prova en stund, direktkonakt hud mot hud. Vilken mysig upplevelse!

Idag har Tyra även badat i pool för första gången! Annars har ju hennes badupplevelser varit rätt begränsade till handfatet och lilla baljan hemma. Poolen blev ju såklart en succé. Hon plaskade och skrattade högt! Vi har pratat om babysim och att döma utifrån dagens upplevelser så det känns väl som något unga damen skulle uppskatta. Mycket. Får gräva djupare i det där när vi flyttar tillbaks till Uppsala, innan dess blir det nog inte av.

Det kändes som att det måste ha varit någon form av värmerekord idag. Eller? Vi höll på att smälta bort, så en eftermiddag i en trädgård med pool kändes klockrent. Vi hann även med en lunch och en fika i den vackra trädgården. Fika med jordgubbar, meloner, glass och saft. Så somrigt och härligt! Lägg där till euforiska skratt och skri från två sexåringar, en fyraåring, en treåring, Tyra och 5 vuxna så förstår ni kanske att stämningen var på topp? Helt underbart! När jag blir stor vill så vill jag också ha ett hus med pool! Tack för en underbar dag!

Imorron ska vi åka in till stan för att träffa Evelin. Och på kvällen ska vi hänga med Emma. Kommer vi iväg tidigt hinner vi kanske även med lite shopping - hoppas!! Men det där med aktiviteter innan lunch brukar sällan vara något vi hinner nu för tiden...








Helt utslagen efter badet!! Så skönt att sova naken ute i vagnen under parasollet och
höra kusinerna och kompisarna tjoa och tjimma i bakgrunden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0