Rull-e-di-rull-lull-an-lej



Tyra har lärt sig rulla! Första gången var igår, och idag har hon upprepat konsten flera gånger till. Mage till rygg verkar vara lättast, men hon är endast en liten axel från rygg till mage också. Oddsen pekar på någongång under dagen.

Det går så sjukt fort nu. 3 månader måste vara någon form av gräns som passeras? Förut rörde det sig liksom mest om miner, nyanser på jollret, leendena och det fantastiska skrattet. Men nu, nu handlar det ju helt plötsligt om stora reformer. Lilla knytet kan förflytta sig, ända läge. Det är inte längre säkert att hon ligger kvar på samma ställe som vi lämnade henne. Mest troligen gör hon inte det. Kan ni tänka er vilken frihet det måste vara?

Dessutom så har hon blivit ett riktigt klåfinger. Armarna fäktar snabbt som tusan och med de små nävarna kniper hon åt sig allt hon kan komma åt. Och allt åker givetvis lika fort in i munnen. Vad sägs till exempel om ett berg med tvättlappar på skötbordet? Hon blir så ivrig och det riktigt lyser i ögonen på henne. Och när man försöker ta tillbaks grejerna blir hon ilsk. Riktigt ilsk. Skriker förtvivlat rakt ut och bli otröstlig ...ända tills man ger tillbaks det hon lagt beslag på. En vilja av stål. REDAN. Hur ska detta gå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0