5305 gram



Det är ingen direkt tungviktare vi har. 5305 gram och snart 4 månader. BVC tyckte att det var sådär, en nerförsbacke i deras fina kurvor. Sköterskan tyckte att vi skulle börja ge Tyra lite extra ersättning mellan måltiderna. Jag är spontant ganska skeptisk. Allt funkar ju så himla bra med amningen. Jag har alltid mat till Tyra när hon vill äta, hon äter tills hon blir mätt, och oftast finns det gott om mat kvar även då. Tyra sover hela nätterna, och det är full rulle hela dagarna. Hon ligger långt fram i utvecklingen, och har aldrig varit sjuk. Hon verkar liksom inte direkt lida brist på så mycket...

Jag ska fundera lite och se hur vi ska göra. Vi fick i alla fall en tid för extra vägning nästa vecka igen. Förhoppningsvis så har hon väl tjockat på sig lite tills dess :-)

Vaccineringen blev nog en liten chock. Tyra har förmodligen aldrig upplevt smärta förut, aldrig i hela sitt liv. Hon grät på ett helt nytt sätt, och snyftade under tröstamningen. Det sved ordentligt i mammahjärtat. Men det verkar ha varit en kortvarig smärta. När vi gick hem log hon och skrattade i vagnen igen. Skönt. Nu sover hon lite. Har hört att barnen kan sova mycket efter vaccinet. Ingen feber i sikte än. Så skönt. Hoppas att hon slipper. Men skulle det komma så har vi köpt lite alvedon, med skogsbärssmak. Det skulle hon säkert tycka vara spännande då. Vår lilla, lilla prinsessa. Lilla älsklingen. Kärleken är oändlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0