Utlandet, och lite sånt

I lördags var Tyra utomlands för första gången. Hehe, jättemycket utomlands. Vi tog färjan över till Helsingör. Men på pappret så blir det ju hennes första utlandsvistelse. Vi borde kanske ha valt nåt coolare...

Förutom att det är hål i pengarna, och att man behöver ta till engelskan för att kunna föra en konversation, samt att caféerna och alla motsvarigheter till Pressbyrån lockar med wienerbröd istället för kanelbullar så är det ju så stor skillnad på där och här. Men det är ju alltid trevligt med en liten utflykt!

Annars har det fortsatt varit riktigt varmt och soligt. Vi har spenderat tid i trädgården, hängt i parken, åkt lite jo-jo till Helsingborg, shoppat, fikat, ätit ute, fyllt frysen med glass och kylen med Fanta citron (äntligen i Sverige igen!).

Vår 88-åriga granntant lekte med Tyra på uteplatsen här om dagen, hon la sig på alla fyra och kröp runt och larvade sig mer än dom flesta. Otroligt, 88 år! Det är nästan 90 år... Tänk att ligga på en uteplats och kravla runt då. Hon är så himla cool, går med ryggen spikrak, sköter allt själv, springer alltid runt och påtar i sina blomlådor och rabatter i trädgården, och har sena mysiga middagar med polarna var och varannan kväll. Nästan 90 år... Så vill jag oxå bli! Dags att börja röra på sig lite då kanske..?

Men först är det i alla fall dags att sova lite, imorgon kommer Magnus!! <3


Mina älsklingar i nån mysig gränd i Helsingör.


Ge hit den där kameran nån gång då!


Titta Tyra, i Danmark ritar man direkt på husväggarna...


Tyra älskade den här gågatan, de höga husen skuggade skönt i hettan.


Jättekul att vänta på båten hem!


Puss, lilla älskling!


Tyra och pappa tittar ut på stora havet genom båtfönstet.





Bästa utsikten från solstolen här hemma! :-)



Tyra sover gott i skuggan av en solstol i trädgården.





Jag älskar mina smakportioner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0