Mobility

Tyra är så rörlig nu för tiden. Hon rullar inte bara runt, utan har nu även lärt sig att röra sig runt på golvet i cirkar och lite framåt. Hon lyckas nästan alltid få tag på saker som från början låg en bra bit ifrån platsen där man la ner henne. Nu får man verkligen passa sig för vad man lämnar framme på golven, och dammsugaren borde definitivt användas oftare...

Det är så konstigt hur fort det har gått. För 4,5 månader sedan var hon ju bara ett litet knyte i en plastbalja på BB. Nu känns det som att hon är kapabel till nästan vad som helst. Det blir mer och mer utmanande, men också roligare och roligare. Att bara byta en blöja eller ta på kläder är numera ett mindre äventyr. Hon rullar och har sig konstant. Och snabb är hon, man hinner knappt blinka innan hon vänt sig om. Smidig som en liten vessla. Även om man håller fast ett ben eller en liten arm så vänder hon på resten av kroppen, envis till tusen.

Förut vände hon sig mest på golvet, men nu har hon även börjat vända sig i spjälsängen, på skötbordet och i vagnen. Det gäller verkligen att hålla koll!


Jag skulle bara byta en snabb blöja igår, så jag orkade inte gå och hämta den där mjuka skötbädden som hon brukar ligga på, som låg i kvar i vardagsrummet efter en luftning av rumpan tidigare. Det snabba bytet gick dock inte så fort, eftersom hon bara vände sig heeeeela tiden. Varje gång lika nöjd och exalterad över att ha full access till hela klädhögen och alla spännande flaskor som stod där. När hon hade vänt sig för tjugonde gången ropade jag på Josef och sa att han skulle ta en bild...




...när det sedan slutatde med att Tyra kissade ner skötbordet och hela klädhögen gick jag ut i vardagsrummet för att fortsätta blöjbytet. Efter 10 minuters tråcklande var blöjan äntligen på plats, sedan var det ju dags för pyjamasen, vilket tog ytterligare en kvart. Klockan var vad det här tillfället 22:30. Hon kör verkligen på högsta växeln ända tills hon kraschlandar i sängen. Kanske är därför hon sover så gott på natten sen?


Titta föresten hur stadigt jag kan stå nu för tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0