Hemma!!

Hej, tänkte bara smita in lite snabbt och berätta att vi är hemma nu! Vi tågade ut genom sjukhusentrén exakt kl 14:26 igår, och känslan av att få komma ut och andas i friheten igen efter en vecka på sjukhus var helt oslagbar! Inte gjorde det ju saken sämre att solen sken från molnfri himmel och att det bjöds på 19 gradig värme heller!! Från sjukhuset gick vi direkt ner till stan för en liten shoppingrunda, gäller ju att passa på när man ändå var i Helsingborg (lillan måste ju få lite kläder, vi trodde ju av nån konstig anledning att hon var en kille när hon låg i magen...) Så härligt att strosa runt där med vagnen bland fullproppade uteserveringar och parker!!

Tyra älskade att åka bilen hem. Det tar typ 40 minuter och hela vägen satt hon helt knäpptyst och tittade iakttagande runt runt med sina stora ögon. Samma sak när vi klev in genom dörren här hemma, ögonen bara blev större än någonsin och granskade varenda millimeter. Hon är så nyfiken, vår lilla tjej! Vi var hemma vid 19-tiden och sedan blev det bara lite middag och mys i soffan innan vi kröp till kojs, helt utmaddade hela familjen!

Jag har massa fina bilder och till och med en liten filmsnutt från hemresan igår, men det får bli en annan gång. Nu ska vi skynda oss och göra oss iordning för att komma ut. Solen skiner idag igen - kan livet vara mer underbart? :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0