Alive




Bloggen ger mig dåligt samvete. Men jag är ledsen vännen, Tyra vinner alla gånger. Hon är helt enkelt en roligare kompis än du. Vi har det fantastiskt bra tillsammans. Det verkar som att vi inte bara fått världens sötaste dotter, utan även världens snällaste. Hon är underbart lätt att umgås med. Alltid pigg och glad och kramig. När hon inte sover då... Synd att ni inte bor närmre så att ni kunde ha fått träffa henne!

BVC var här på hembesök nyss. Tyra har nästan gått upp till sin födelsevikt igen. Skönt, då vet vi att hon äter som hon ska även om hon inte kan amma... BVC ligger typ 300 meter från vår bostad, sköterskan kom hit i en stor silverfärgad jeep av senaste modell. Ibland blir man så faschinerad av Ljungbyhed och folket här...

En annan ny kompis är postlådan. Det känns som julafton varje dag - TACK alla underbara för alla kort, presenter och blommor! Det piggar verkligen upp! Idag hörde även skattemyndigheten av sig och meddelade Tyras fyra sista siffror i hennes personnummer, så nu är hon en liten person även i myndighetsdjungeln. Inte så illa jobbat på 9 dagar.






Kommentarer
Postat av: Anonym

måste ju bara skriva IGEN...att hon är så bedårande söt å fin! rings nån dag! <3

2009-04-07 @ 22:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0