Bye, bye Helsingborg

I går var vi ju i Helsingborg för sista gången. Väl i Uppsala så har man ju inte vägarna förbi Skåne så ofta, så det kan ju mycket väl verkligen vara sista gången. *snyft*

Det var i alla fall en mycket lyckad dag. Vi fick ett presentkort på Ikea, istället för en ny byrå. Mycket bra, eftersom presentkort på Ikea känns som rena pengar i handen. Det går ju liksom garanterat åt. Sedan hittade vi bra saker till Tyra. En jeanskjol. Jag har letat efter en jeanskjol till henne sedan hon föddes, men det har bara funnits för stora barn. Men igår hängde det en och dinglade så fint på Polarn och Pyret i strl 62. Jag råkade dessutom ha en medlemsrabatt på Polarn och Pyret just nu. Trevligt sammanträffande, och mycket nöjd Annica. Vi köpte även en overall. Det är så svårt. Nu tog vi strl 68, vilken hon formligen drunknar i just nu. Men det är ändå inte så jättemycket växtmån på längden. Men nästa storlek är 74 och det hade ju verkligen inte gått... Svårt, sånt där. Det känns ju som att man vill passa på nu innan det blir för utplockat bland ytterkläderna.

Naturligtvis så hittade vi ju inte det vi egentligen var på jakt efter, men jag var nöjd ändå. Sedan åkte vi ju hem till Johannes och Sofie. Det var verkligen trevligt. Då fick man ett sting av sorg i hjärtat igen... Johannes och Sofie har en katt som heter Mozart. Han är ett år och större än Tyra! De har alltid pratat om det, att han är mycket större än Tyra, men man tar ju sånt med en nypa salt. Men han var verkligen STOR! Det såg jättekul ut när de låg och kikade på varandra på golvet. Tyvärr så glömde vi ju kameran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0